Sunday, March 25, 2012

4. Annual Dinner Company



yeahh! i'm able to attend cmpany annual dinner. best2. baru je kerja nak masuk 3 bulan dah dapat pergi annual dinner. mula la planning macam2 nak pakai baju ape nanti, warna ape sume. mula2 ingatkn tak dapat join sebab dah nak berhenti kan. sekalik our area manager Mee Fong kol assisstant supervisor cakap yang semua staff wajib pergi. hooray! ni kira last la dapat attend event dengan semua staff..




(from left me, Amer and assistance supervisor Hadri)

Dinner ni pada 20 February harituh dekat Shogun Japanese Restaurant di Solaris Mount Kiara Kl. ala2 buffet and memang buffet pon. semua outlet dan all staff member from House of Leather company join. time ni la nak gathered and know each other better. Baru kenal sape bos besar House of Leather, their family members and pangkat yang besar kira macam orang yang berpengaruhla. Selama ni ckp fon je dapat pulak bayangkan orangnye mcm mana. n mostly staff H.O.L Chinese yg ramai. cuma outlet Subang je yg all the staff Malay.


okey malas nak cerita banyak2 just look at the picture yang sempat snap during the dinner.







(team fromH.O.L Sunway. all chinese and only one malay)



from the right Zern Vern sempat keje kat H.O.L Subang only 1 month for helping our outlet. thank for bringing us to the dinner.kalo tak memang taktau jalan



(still young and cute is our area manager Mee Fong)






okey makan je keje. memang takkan habis. dah makan nak dessert plak.. ish2 no wonder badan naik.



Aina ex staff kat outlet Subang. sekarang dah kena transfer kat tempat lain. sempat work together for 1 month. happy dapat jumpa balik after 2 month. :)




(me and Hafiz.)


lastly. i just want to show you team H.O.L from outlet Subang. mereka2 ini la yg banyak bagi tunjuk ajar dan tolong sepanjang 3 bulan kerja kat sini. thank you so much guys n i'll remember all of you bcoz u make my day cheerful with smile and laughter.




*forgot to tell that our team choose Blue colour for represent outlet Subang

No comments:

Post a Comment

Post a Comment