Thursday, June 10, 2010

hangout with SAZS geng..






mcm biase kalo cuti je mestila kuar ngn SAZS geng kn..yela bkn senang nk jumpe..bpe bln baru jumpe..jadi banyak sangat cerita yang nak di kongsi bersama..wah.aku rase akula yang paling lama x jumpa dengan dorg bertiga sbb aku sorg je yang tercampak jauh di johor..yang lain sume kat selangor..sara mmg study kat sini je..zue dengan syikin sem nie praktikal jadi memang dok kat umah la..dorg bertiga ade jugak jumpe tanpa aku..uwarghh. tetibe lak mcm sedey..adeh lari tajuk plak aku..okey macam biase bab plan2 nie sara la kepalanya..ktorg follow je..
pastu sara cm ajak pergi mid valley mule2 tapi aku ckp jauh lg pn aku nak nek tren x bape reti pi mid..aku pn ckp la jum kte pergi Subang Prade nak..dekat pun dekat trun je train jalan sket dah sampai.ingatkn sume nak nek tren rupenye syikin ngn sara nek kereta..naseb la ade zue ktorg berdua je nek tren..

ok sampai2 je..destinasinya ialah mencarik tempat makan ialah waktu tengahari kan.setelah berbincang punye berbincang ktorg berempat sepakat nak mkn pizza..sambil mkn ktorg sembang2 la..kemudian ktorg jalan2 la 1 mall tuh..x puas lagi ktorg jalan plak kat mall sebelah yang baru bukak kalo x silap namenye empire gallery.. pastu teringat lak aktiviti yang aku buat mase kuar ngan naza..iaitu karaoke atau karok..hee.wah terus lupe diri bile dapat karok..pastu men game plak..bersemangat men game bola keranjang ..excited baling bola..hahaha. pastu sempat plak timbang berat badan..lawak tol lawan dok tgk berat sape yang nek ngn turun..
owh tidak skalik nek 1 kilo berat aku..adeh.pastu cm dahaga plak pergila minum air kat mcd..
pastu cm budak2 pn de..kat dulang air tuh de kertas permainan..kne sambung2 .sempat agi wat..hahaha.pastu balik umah..tu je aktiviti yang ktorg wat kali nie..










syikin menayang spageti nmpak...tgn sape disebelah tu.sibuk je..
haha

tekun gler buat..khusyuk plak si syikin dok tgk..


tadaaa...ini la hasilnye...

2 comments:

  1. yup sonok sangat...dapat kuar berjumpa ngn my best fren..

    ReplyDelete