Tuesday, December 1, 2009

kuar bersama SAZS geng..

owh..ye mugkin agak pelik bila orang dengar SAZS..jgn ingat SAZS nie sejenis penyakit plak..hehe.SAZS ni name yg ktorg reka dengan mengambil huruf pangkalan depan nama ktorg..

S - sarah
A - ain
Z - zue
S - syikin

ktorg mula berkawan sejak tingkatan 3 lagi..kirenye dah 5 taon la persahabatan ktorg terjalin..
x sangka dah agak lame ktorg berkawan walaupun sebenarnye masing2 mempunyai perwatakan yg berbeza2..tapi walaupun berbeza perwatakan rasenye itu yg membuatkan hubungan ktorg lagi mesra kerana ktorg saling melengkapi..syg sangat dekat SAZS..kalo de mase kte sedaya upaya cuba berjumpa..cume sejak akhir2 nie je bila masing2 dah sambung belajar tempat lain2 jarang boleh ketemu 4 org skali..slalunye msti bertiga..ialah hari cuti lain2 kn..tengokla bila uitm dah cuti skang politeknik x cuti lagi..naseb baek masa zue ngan syikin balik time raya haji..

Jadi dapatla ktorg berjumpa sehari sebelum raya haji..yg paling rajin bab planning gi ane2 x lain x bukan Sarah Musfirah Putri la namenye..hehe.dia pun akan kol or msg ktorg sehari sebelum kuar untuk mengkompemkan..thanx sarah kalo x sbb ko mayb kte berempat blom tentu dapat berjumpa..menarik skali sebab sarah dah siap booking tiket cter New Moon awal2..
jadi dapatla ktorg tengok cter tu pada hari pertama tayangan cerita tuh iaitu 26 aribulan 12..

destinasi yg di tuju ialah Sunway Piramid..mak sarah yg antar ktorg pergi sana n balik zue yg drive..thanx a lot..adek sarah pun follow ktorg jugak sbb nak tgk cter new moon..xpe lg pun senang sket nak mintak tolong tgkap gmbar..hehehe. sampai je sane trus menuju ke tmpat wayang nak amek tiket..pastu sementara ada mase agi ktorg pun jalan2 tengok baju pe sume..tengok jela nak berbelanja sgt pun xleh sbb duit PTPTN yg ktorg dpt dah hampir kering..hehe. jadi cuci mata jela sambil dok tgkap gmbar..

cter yg ktorg tengok stat dlm kul 12.20..ktorg pun belilah pop corn n air sume sbb nak masuk dah..tambahan plak sebenarnye pewot agak lapo jugak..hikhik. terpakse tahan dulu..aku mmg x sabo2 nak tgk cter nie..sbb aku minat sgt dengan cter Twilight..aku de dengar sesetengah pendapat yg mengatakn cter nie x bez n ade jugak yg ckp bez..tapi bg aku cter nie mmg bez..aku sgt ske watak Edward Cullen..walaupun smbungan yg kedua nie x banyak sgt watak edward..sbb di pertengahan cerita watak wolf lagi banyak menggantikan watak Edward..yg menariknye sbb ending die watkan kte rase nak tgk sambungan yg seterusnye sbb tergantung..jd ape lagi jgn lupe tgk sambungan cter nie nnti..

pas dah tgk wayang pe lg mkn..setelah berbincang ktorg decide nak mkn burger king sbb cm dah lame x mkn..akhir sekali aktiviti menangkap gmbar..hehe.seronok dapat kuar ngan korg..syg korg sgt...mmmuuaahhxx..

di bawah nie sedikit gmbar yg berjaye ditangkap pada ari tu..
















4 comments:

  1. fezal mohd: yup mmg bez tambah2 kuar ngan kwn2..

    sheena: taw xpe shee..hehe.

    Sara: I love u too..

    ReplyDelete